Si tens algun dubte o vols assessorament sobre la teva situació específica, si us plau, omple el formulari i ens posarem en contacte.


Vols rebre informació?

Si vols rebre informació sobre les nostres places privades i concertades, si us plau, omple el formulari i ens posarem en contacte.

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, l'informem que les dades que ens faciliti a través d'aquest formulari seran tractades per la Fundació Privada Hospital de Sant Celoni amb la finalitat de gestionar i respondre la vostra sol·licitud de contacte. La base jurídica d'aquest tractament és el seu consentiment, el qual pot ser revocat en qualsevol moment.

També l'informem que les seves dades no es facilitaran a cap tercer, llevat que sigui pel compliment d'una llei. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i cancel·lació, així com sol·licitar la limitació del tractament o la portabilitat de les seves dades a través de l'adreça electrònica residencia@hsceloni.cat. Pot trobar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals a: Poítica de Privacitat
7 + 1 =
He llegit i accepto les condicions expressades a la política de privacitat.

Ubicació

Horari
8:00h a 20:00h de dilluns a divendres (dies feiners)

Centre de Dia Indaleci Losilla
Carrer Veneçuela, 7
08470 Sant Celoni
Tel. 93 848 46 64

Hospital de Sant Celoni
Unitat de Treball Social
Tel. 93 867 03 17 (Ext. 2053)


Web Hospital de Sant Celoni | Web Centre Sociosanitari Verge del Puig | Web Centre de Dia Indaleci Losilla
Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació