Places privades

El Centre de Dia Indaleci Losilla té 20 places privades. Per accedir a les places privades caldrà dirigir-se a la Unitat de Treball Social de l'Hospital de Sant Celoni o directament al Centre de Dia.


Tarifes Vigents Places
privades

Mensual 955 €
4 dies a la setmana 775 € (Mensual
3 dies a la setmana 585 € (Mensual)
2 dies a la setmana 425 € (Mensual)
1 dies a la setmana 260 € (Mensual)
Preu per dia 70 €

Contacta amb la Unitat de Treball Social per sol·licitar més informació:
Hospital de Sant Celoni
Sra, Sandra Ortigosa
Tel. 93 867 03 17 (Extensió 2053)

Vols rebre informació?

Si vols rebre informació sobre les nostres places privades i concertades, si us plau, omple el formulari i ens posarem en contacte.

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, l'informem que les dades que ens faciliti a través d'aquest formulari seran tractades per la Fundació Privada Hospital de Sant Celoni amb la finalitat de gestionar i respondre la vostra sol·licitud de contacte. La base jurídica d'aquest tractament és el seu consentiment, el qual pot ser revocat en qualsevol moment.

També l'informem que les seves dades no es facilitaran a cap tercer, llevat que sigui pel compliment d'una llei. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i cancel·lació, així com sol·licitar la limitació del tractament o la portabilitat de les seves dades a través de l'adreça electrònica residencia@hsceloni.cat. Pot trobar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals a: Poítica de Privacitat




0 + 7 =
He llegit i accepto les condicions expressades a la política de privacitat.

Instal·lacions









Web Hospital de Sant Celoni | Web Centre Sociosanitari Verge del Puig | Web Centre de Dia Indaleci Losilla
Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar Més informació