Política de privacitat

Introducció

Hospital de Sant Celoni és una empresa que ha desenvolupat procediments globals sobre lús de la informació amb la finalitat de garantir el respecte de la privacitat i la protecció de les dades dels usuaris. La nostra Política de Privacitat exposa els procediments que aplica Hospital de Sant Celoni a la informació enviada per Internet per al maneig de les dades de caràcter personal i no personal, i està elaborada dacord amb les lleis i normatives aplicables a Espanya. Li preguem que llegeixi atentament aquesta Política de Privacitat abans dutilitzar la pàgina web de Hospital de Sant Celoni (que des d’ara anomenarem «Lloc»).

Com s'utilitza la seva informació?

Hospital de Sant Celoni no vendrà, llogarà, prestarà ni cedirà la seva informació personal a tercers tret que vostè ho autoritzi o Hospital de Sant Celoni estigui obligat a fer-lo per llei. Hospital de Sant Celoni no usarà ni compartirà la informació personal que vostè ens faciliti a través d’Internet per a finalitats no relacionades amb les aquí descrites sense comunicar-se-li prèviament perquè vostè pugui rebutjar tal possibilitat. Només compartirem la seva informació personal amb entitats de Hospital de Sant Celoni (incloses empreses filials i associades) i/o amb col·laboradors que actuïn en el nostre nom per tal de poder subministrar el servei o la informació que vostè hagi sol·licitat, així com per a consolidar lemmagatzematge de dades o per a simplificar la gestió de les dades dels clients. Aquestes entitats i/o col·laboradors de Hospital de Sant Celoni estan subjectes a la nostra Política de Privacitat pel que fa a lús de la informació de caràcter personal, així com als acords de confidencialitat aplicables en cada cas.

Quina informació recopilem?

Informació no personal

En visitar el nostre Lloc, vostè pot realitzar diverses operacions sense necessitat de facilitar-nos les seves dades personals. No obstant això, fem servir per a recopilar i reunir informació sobre les pàgines visitades, l’ordre en el qual han estat visitades i els enllaços utilitzats, entre d’altres dades. Aquesta informació no està relacionada amb cap dada d’identificació personal. La informació de caràcter no personal que recopilem ens ajuda a identificar les zones més visitades del nostre Lloc i a conèixer l’eficàcia de les nostres activitats promocionals.

Informació personal

En alguns espais del Lloc de Hospital de Sant Celoni, pot realitzar sol·licituds, expressar la seva opinió o subscriure’s a un dels nostres serveis a Internet. Les dades d’identificació personals que es poden recopilar en aquestes pàgines poden ser del mateix tipus que les següents: nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon, número de fax i informació sobre la seva opinió i ús de diversos serveis. Hospital de Sant Celoni utilitza totes aquestes dades per a comprendre millor les seves necessitats i oferir-li un millor servei.

Per què recopilem la seva informació personal?

Llistes de correu

En ocasions, Hospital de Sant Celoni ofereix als visitants la possibilitat de facilitar la seva adreça de correu electrònic amb la finalitat de rebre un butlletí de notícies o informació sobre un servei. Aquestes adreces de correu només s’utilitzaran amb aquesta finalitat i mai es compartiran amb altres empreses que no siguin filials de Hospital de Sant Celoni tret que vostè així ho autoritzi. A més, sempre li donarem l’oportunitat de rebutjar la recepció de dits materials.

Com protegim la seva informació?

Per a impedir l’accés o la revelació de dades no autoritzades, així com per a mantenir la precisió de les dades i garantir un ús adequat de la informació, hem emprat mitjans físics, electrònics i de gestió per a salvaguardar les dades que hem recopilat a través d’Internet.

Accés a la seva informació.

Vostè té el dret d’accedir a la seva informació personal i corregir-la en qualsevol moment. Per a revisar, actualitzar o modificar la seva informació personal, posi’s en contacte amb nosaltres: cdil@hsceloni.cat.

Llocs webs de tercers

La nostra Política de Privacitat només s’aplica als espais del Lloc web controlats per Hospital de Sant Celoni, i els enllaços a pàgines web de tercers només es faciliten per a la seva comoditat. És recomanable que consulti la Política de Privacitat d’aquests llocs web abans de facilitar-los dades de caràcter personal. Hospital de Sant Celoni no ha revisat tots els llocs web de tercers, no té control algun sobre ells i declina tota responsabilitat pel que fa a aquests llocs, el seu contingut i les seves polítiques de privacitat. Per això, Hospital de Sant Celoni no aprova ni actua en representació d’aquestes pàgines web ni de la informació, els productes o altres materials que puguin contenir.

Com contactar amb nosaltres?

La seva opinió és molt important per a nosaltres. Si té alguna pregunta o desitja realitzar algun comentari sobre la nostra Política de Privacitat, posi’s en contacte amb nosaltres: cdil@hsceloni.cat. També pot fer-ho a través del formulari de la pàgina de Contacte.

Dades de contacte

Hospital de Sant Celoni
Avinguda de l’Hospital, 19
08470 Sant Celoni
Tel. 938 670 317
Fax 938 672 311
cdil@hsceloni.cat