Places concertades

Places concertades

El Centre de Dia Indaleci Losilla té una capacitat de 20 places concertades pel Departament de Benestar Social i Família.

Per accedir a les places públiques caldrà contactar amb els Serveis Socials d’Atenció Primària (Ajuntaments), l’ABS (Àrea Bàsica de Salut) i/o Unitat de Treball Social de l’Hospital de Sant Celoni, ja que s’haurà d’haver tramitat la Llei de Dependéncia (Graus II i III).

Vols rebre informació?

Si vols rebre informació sobre les nostres places privades i concertades, si us plau, omple el formulari i ens posarem en contacte.

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, l’informem que les dades que ens faciliti a través d’aquest formulari seran tractades per la Fundació Privada Hospital de Sant Celoni amb la finalitat de gestionar i respondre la vostra sol·licitud de contacte. La base jurídica d’aquest tractament és el seu consentiment, el qual pot ser revocat en qualsevol moment.

També l’informem que les seves dades no es facilitaran a cap tercer, llevat que sigui pel compliment d’una llei. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i cancel·lació, així com sol·licitar la limitació del tractament o la portabilitat de les seves dades a través de l’adreça electrònica residencia@hsceloni.cat. Pot trobar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals a: Política de Privacitat

Instal·lacions

Previous slide
Next slide